koetsrit.jpg

 

KKoetsritten als kers op de taart voor bruiloft.

Laat je extra in de watten leggen op jouw speciale dag! Op uw bruiloft stijlvol vervoerd worden in de mooiste trouwkoets? Dat kan! Trouwfoto's met een koets op de achtergrond geven een extra cachet aan uw album.

G Geniet van een fabelachtige koetsrit.

Je moet geen prins of prinses te zijn om als een behandeld te worden! Geniet van een fabelachtige koetsrit. doorheen het Vlaamse landschap en laat je gezapig meevoeren op het ritme en de cadans van het paard. Wij bieden verschillende ritten met verschillende soorten koetsen aan. U krijgt eveneens de mogelijkheid om te genieten van een hapje & een drankje, of een uitgebreid buffet.

SSchenk een koetsrit als origineel kado!

Bent u opzoek naar een unieke koetsbeleving? Dat kan! Per rijtuig! Voor een origineel bedrijfsuitje, trouwerij, vrijgezellenfeest of gewoon zomaar? Zomer avonden en maanlichtritten. Geniet van het Vlaamse landschap samen met vrienden of familie. Avondritten zijn er om te ontspannen en te genieten van de omgeving op een gestaag tempo.  

FFilms & Fotografie!

De Koetsbrug is beschikbaar voor films, videos, fotoshoots en reclame-opdrachten.Ons elegant team zorgt voor de backdrop van de shot die u zoekt.for that special shot.

Voor prijzen en beschikbaarheid gelieve contact op te nemen via e-mail of telefoon.

Dedicated to helping you take your event to the next level!

 

 

 

Genieten

Planterijstraat 1 .:.  9880 Aalter
___________________________________

info@dekoetsbrug.be

“ It is the horse’s gift to connect us with Heaven and our own footsteps. ”

- Ronnie Sweet -